Vlada je napovedala uvedbo davčnih blagajn, kar pomeni, da bodo morala podjetja do predvidoma 1. oktobra 2015 v svoja podjetja vpeljati uporabo davčnih blagajn pri gotovinskem poslovanju, torej pri plačevanju z bankovci, kovanci ali z bančnimi karticami.Kaj je davčna blagajna?


Davčna blagajna je blagajna, ki omogoča izmenjavo podatkov s Finančno upravo RS v realnem času. Podatke pošilja neposredno v baze podatkov FURS. Po nekaterih ocenah med večino davčnih zavezancev obstaja interes, da se obseg sive ekonomije zmanjša, saj le ta spada med širše družbeno ekonomske probleme. Slovenija ne bo izjema, davčne blagajne se namreč uporabljajo v več državah.Zakaj izbrati POSblagajno?


POSblagajna se ponaša s konkurenčnimi cenami, saj jo lahko dobite že od 12,90€ na mesec.


Deluje na tablici, pametnem telefonu ali obstoječem osebnem računalniku, zato nakup nove strojne opreme v večini primerov ni potreben. Posblagajna vam omogoča 30 dni brezplačne uporabe, da se boste lahko prepričali v delovanje programa.


Programska oprema je že preizkušena, tudi pri naši sosedi Hrvaški, kjer se je izkazala kot zelo dobra in učinkovita. Uvedba blagajne v posamezno podjetje traja samo do nekaj ur.


POSblagajne pokrijejo širok spekter področij in nalog. Od velikih trgovskih mrež, gostinskih verig, pa vse do manjših podjetij in samostojnih podjetnikov.


POSblagajna je pregledna in enostavna za uporabo, omogoča pa tudi dodajanje fotografij artiklom.


Zagon je zelo enostaven, saj na obstoječ računalnik le namestite POSblagajno in po zgolj nekaj klikih lahko začnete s poslovanjem in izdajo računov.Kako bo potekala direktna povezava s FURS?


Vsak račun posebej se bo poslal na Finančno upravo republike Slovenije, od koder bomo dobili povratno informacijo o pravilno izstavljenem računu. Zato je pri vseh davčnih blagajnah prisotnost internetne povezave nujna – mobilni operaterji ponujajo zelo ugodne pakete prenosov podatkov za tablične računalnike in mobilne telefone.


Davčna blagajna
 

DAVČNA BLAGAJNA


Mesečna naročnina že od 12,90€
POŠLJITE POVPRAŠEVANJEPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE